Прес-конференція Марини Лібанової

У четвер, 20 грудня 2012 р., о 12:00 у Чернівцях у приміщенні товариства “Знання” України (вул. Штейнбарга, 23) відбудеться прес-конференція директора комунальної книгарні “Букініст” Марини Лібанової. Листом від 11 грудня, підписаним керуючим справами Чернівецької обласної ради Миколою Борцем, Марину Лібанову повідомили про те, що “з 26 грудня 2012 року трудові відносини між нею та обласною радою будуть припинені у зв’язку із закінченням строку дії контракту”.

Конфлікт між директорами чернівецьких книгарень і обласною владою виник після наміру чиновників реорганізувати обласні комунальні підприємства книжкової торгівлі в одну структуру “Буковинська книга”. Працівники книгарень і громадськість переконані, що владу цікавлять зовсім не книжки, а приміщення в центрі міста.

1 коментар

Михайло Павлюк
Підтримую п. Лібанову! Жодного голосу за таке та подібні проекти рішень у п'ятницю 21 грудня на сесії. Хай ефективні ініціатори дадуть пояснення. Жодного голосу за будь-які рішення по реорганізації! До слова, п. Марину цікаво було б бачити не тільки в Букіністі, але й трохи нижче по Головній. У Будинку естетики та дозвілля.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте