Зустріч з Максом Кідруком

У вівторок, 11 грудня 2012 р., о 16:00 у книгарні «Букініст» по вул. Головній, 31 відбудеться зустріч з молодим письменником та мандрівником Максом Кідруком. Він активно та вдало презентує свою нову книгу в стилі технотрилер «БОТ». Рівно рік тому на запрошення «Букіністу» він вже був у Чернівцях, читацька аудиторія з задоволенням слухала його розповіді про далекі мандри, про малобюджетні але цілком реальні пригоди на американському континенті. Всі, хто побував на тогорічній зустрічі з молодим автором Максом Кідруком в Чернівцях, знову мають можливість отримати добру порцію позитиву, а разом з цим і нову книгу з його автографом.

Вранці, 11 грудня, письменник зустрінеться з студентами геофаку, а ввечері його запросила молодь з групи«Обнова». Без нього літпроцес був би не повним, сучукрліт – сумним, а українська література не могла б похвалитися таким авантюрним, ризиковим, і навіть навіженим автором. Ну скажіть, хто ще з наших письменників наважиться купатися з піраньями? А відвідати Єгипет в розпал революції? Чи поїхати на краї світу, щоб помститись за наклеп на українок? А ще він першим із письменників заявив, що йде на вибори до ВР. А ще написав перший український технотрилер «БОТ».

2 коментарі

Максим Козменко
Письменник цікавий, бо шукає інше, аніж є. В спілкуванні захоплений світом і пригодами. Пробує свої сили в літературі вже здавна, але досі є молодим і ще не розкритим (хоч і має пристойну добірку «повненьких» книжок, але технотрилер випускає вперше)… Загалом мені він схожий на Джека Лондона — авантюрист, шукач, блукач, трохи егоїст, мрійник.
Хоча я не був у шаленому захопленні від його пригодницько-біографічних книг «Мексиканські хроніки» та «Любов і піраньї», навіть не вподобав чимало його художніх зворотів, та все ж прочитав їх на одному подисі. Слова у книжці просто насичували моє образне мислення і я проходив усі Кідрукові маршрути на рівні з ним… Автор заслуговує бути прочитаним і підтриманим в сьогоднішному мистецькому становленні!
Ростислав Канюченко
Як раз дочитую «Бот». З одного боку — цікаво, динамічно, місцями несподівано. Але дуже автор хотів написати саме техно саме триллер. Надзвичайно велика увага до техніки — інколи аж надмірна, нелогічна, та штучне нагнітання триллерної атмосфери — той не повернеться, цей — не доживе, та — не побачить, а от якби вони зробили не так, то було б краще… Але мені всеодно подобається.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте